logo-mini

Contact us

Info

simona burduja autenticity

Simona Burduja

fondator

Povestea AutentiCity

Lucram de vreo 10 ani in domeniul psihoterapiei si trainingului si eram implicata in tot felul de actiuni caritabile si de socializare cu oameni foarte diferiti. Indiferent ca era vorba de mediul profesional sau personal, aveam parte de momente unice de iluminare, foarte evidente pe fetele lor, atunci cand oamenii povesteau despre pasiuni. Cu parere de rau ca nu le-au mai exersat din copilarie, cu satisfactie ca le-au transformat in profesie, cu speranta ca au ceva venituri, copiii au crescut mari si pot acum sa se ocupe de pasiunile lor.

O data cu aceasta preocupare fata de pasiunile oamenilor si ce ii face pe acestia sa se simta impliniti, am tot atras pe langa mine, ca un magnet, oameni pasionati din cele mai variate domenii. De la artisti folk la graphic designeri, de la regizori la instructori de fitness, de la reporteri de investigatii la scenografi. Multi dintre ei isi facusera debutul in alte domenii, indemanati de parinti sa faca asa, sau pentru ca atunci era la moda vreo alta profesie “mai stabila si mai banoasa”. Acestia mi-au povestit despre incercarile pe care le-au avut pana sa isi puna pasiunile in act dar si despre satisfactia prezenta ca sunt acolo unde trebuie. Si ca orele lungi petrecute in atelier, in fata calculatorului sau in sala de sport sunt cel mai mare cadou pe care au ales sa si-l faca lor insisi.

I-am intalnit in egala masura si pe cei care au inca intrebari despre ce anume e potrivit pentru ei. Oameni care vorbesc cu nostalgie despre pasiunile lor din copliarie si adolescenta, abandonate pe undeva dar niciodata uitate. Oameni multumiti de profesia lor actuala, dar care care si-ar dori sa cunoasca si alti oameni pasionati de la care sa se inspire.

Pentru a va face partasi la energia asta uimitoare care se naste din pasiune, a aparut proiectul AutentiCity.

Contact form

FAQ

AutentiCity este un proiect despre oameni si pasiunile lor. In cadrul acestui proiect aducem fata in fata oameni pasionati, specialisti din diverse domenii (arta, sport, tehncica, etc.) cu cei care sunt in cautarea pasiunilor lor.

Beneficiile participantilor:
- Primesc informatii relevante, din cele mai variate domenii, direct de la specialist
- Exerseaza abilitati in cadrul atelierelor practice sub supervizarea atenta a specialistului

Elementul de noutate:cu ajutorul subsemnatei, psihoterapeut si trainer cu o experienta de mai bine de 10 ani in lucrul cu grupurile, partcipantii vor identifica abilitati personale, obstacole si motivatia urmarii pasiunii.
- Evenimente bilunare indoor si outdoor, cu specialisti invitati care sa te inspire si sa te insoteasca in cadrul atelierelor practice, dedicate publicului larg
- Activitati de team buiding dedicate grupurilor din companii
- Servicii de consiliere de grup, maximum 8 persoane, pentru identificarea blocajelor personale si activare de potential
- Servicii de consiliere individuala
Simona Burduja
- Psiholog Psihoterapeut cu drept de libera practica, formare in terapie de familie si psihodrama, experienta in practica privata si mediul ONG din 2008.
- Trainer acreditat din anul 2006 , peste 5000 de ore de training in toata tara.
- Diverse aparitii media, in radio si TV , ca psiholog specializat pe trauma.